Contact

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht / vraag

Voer hieronder de code van het plaatje in.
captcha

Jos Klaassen

Een leven lang ‘Tennis’!

Jos Klaassen, oprichter en hoofdtrainer Ts KiCK (Tennisschool Keep It Cool Kids), is een leven lang ‘Tennis’. Ervaren en gedreven als trainer en coach.

Jos heeft onder andere:

Jos Klaassen
  • gewerkt met spelers van alle niveau’s bij TV Nijmegen-Quick en TV Rapiditas;
  • 25 jaar lang leiding gegeven aan de Regio Tennisschool Nijmegen (RTN), in Zuid Gelderland;
  • 35 jaar lang Leercoach-Docent geweest bij de KNLTB;
  • vooraan gestaan bij nieuwe ontwikkelingen in de tennisleraren opleiding;
  • honderden cursisten opgeleid tot tennisleraar, waarvan zo’n 50 eigen tennisleerlingen (Best een mooi ‘bij’-resultaat van zijn trainingen! zoals hij zelf altijd zegt).

Jos is ook ondernemer. Zijn bedrijf, KiCK-TennisDetachering, kent als hoofddoel het coachen en begeleiden van verenigingen in hun zoektocht naar een geschikte trainer.

Referenties

Het is al langer dan 15 jaar geleden dat ik training heb gehad van Jos, maar ik kan me nog steeds herinneren hoe bevrijdend het was toen hij mijn gebrekkige techniek accepteerde (want ik was al een gevormde speler), en meer met me ging werken aan tactiek. Nu, achteraf, weet ik dat hij indirect ook mijn mentale spel verbeterde, want zijn aanpak had me toen zelfvertrouwen gegeven en ik begon veel beter te presteren. Zelfs mijn idee om Slim Tennis op te richten kwam mede dankzij gesprekken met Jos. Dank je Jos! - Ajdin Kolonic (oud-leerling Jos Klaassen, KNLTB tennisleraar A en oprichter Slim Tennis)

Neem contact op

  • 06 53 42 89 11

Slim Tennis

Ts KiCK werkt nauw samen met Slim Tennis. Zo geeft Slim Tennis regelmatig een workshop voor KiCK spelers en ouders. Daarnaast kunnen KiCK spelers met maar liefst 33% korting de populaire Slim Tennis zweetbandjes afnemen (deze zijn direct bij Jos te bestellen).