Wedstrijdprogramma

Winterperiode (uitwisselingen)

In de winterperiode worden enkele uitwisselingen georganiseerd met andere tennisscholen en sterke verenigingen. De wedstrijd is de uitdaging waarin je kunt meten hoe ver je bent in je spelontwikkeling. Daarom moeten er op elk niveau wedstrijdmogelijkheden zijn. Hiervoor worden regelmatig spelers uitgenodigd.

Zomerperiode (toernooibegeleiding)

Op onze website plaatsen wij regelmatig actuele toernooikalenders voor spelers. Voor de meeste toernooien kunt u als ouder echter ook zelf inchrijven op www.toernooi.nl. We spelen zomers altijd mee met enkele regionale jeugdtoernooien.

Ts KiCK begeleidt ook een complete toernooiweek buiten de stad. De wedstrijden worden doorgesproken met de speler, waarbij doelen worden uitgehaald en gesteld. Elke dag wordt ’s ochtends ingetraind en tussendoor overdag op de gekozen doelen getraind. Tevens worden ook enkele sociale activiteiten georganiseerd, waaronder een BBQ.

Wedstrijdbegeleiding bestaat dus uit zowel het bezoeken van uitwisselingen, als van competitie- en toernooiwedstrijden.

Neem contact op

  • 06 53 42 89 11

Slim Tennis

Ts KiCK werkt nauw samen met Slim Tennis. Zo geeft Slim Tennis regelmatig een workshop voor KiCK spelers en ouders. Daarnaast kunnen KiCK spelers met maar liefst 33% korting de populaire Slim Tennis zweetbandjes afnemen (deze zijn direct bij Jos te bestellen).